WAT IS VASTGOEDBEHEER?

Vastgoedbeheer is een dienst die eigenaren kunnen gebruiken om de stress en het gedoe die gepaard gaan met het beheer van hun eigendom te verlichten. Een vastgoedbeheerteam fungeert als tussenpersoon voor een eigenaar en een huurder, zorgt voor de investering van de eigenaar en zorgt ervoor dat aan alle wettelijke vereisten wordt voldaan, zoals planningsstatusrapporten, huurcheques, onderhoudsverzoeken en correcte mededelingen aan de huurders. huurders. Of het nu een villa, appartement of een volledig complex is, het onderhouden van uw huurwoning in Dubai kan een uitdaging zijn. Hier komt professioneel vastgoedbeheer om de hoek kijken.

Waarom heb je het nodig

Onderhoud, reparaties, huishoudelijk werk en administratieve taken kunnen tijdrovend en arbeidsintensief zijn voor eigenaren van onroerend goed. Daarom is het hebben van een toegewijd team van Property Managers essentieel. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw eigendom en huurders altijd goed verzorgd worden.

Wat te verwachten

Bij Basada Real Estate bieden we een verscheidenheid aan Property Management Service-pakketten; U kunt echter ook een unieke oplossing creëren, afhankelijk van uw wensen. Uw Property Manager is het primaire aanspreekpunt voor u en de huurders. Hij houdt u op de hoogte via de kanalen van uw voorkeur en regelt de dagelijkse bedrijfsvoering van uw woning.

Het juiste bureau kiezen
Iemand uw huurwoning toevertrouwen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom raden wij u aan om samen te werken met een competent vastgoedbeheerbedrijf dat is gecertificeerd door Dubai’s Real Estate Regulatory Agency (RERA), met positieve klantbeoordelingen en een uitgebreid scala aan diensten die beschikbaar zijn voor het geval u deze nodig heeft.
Basada Real Estate richt zich op het bieden van een totaaloplossing op één locatie, inclusief marketing en reclame, het vinden van geschikte huurders, het verrichten van administratieve werkzaamheden, het innen van betalingen, huurinspecties, schoonmaken, repareren en het garanderen van naleving van de meest recente wetgeving.

Waarom biedt Dubai vastgoedbeheer?
Dubai biedt vastgoedbeheer als een essentieel onderdeel van zijn levendige vastgoedmarkt, die eigenaren helpt bij het effectief en efficiënt beheren van hun eigendommen. Met een groeiend aantal investeerders en bewoners is het beheer van onroerend goed in Dubai een onmisbare dienst geworden, waardoor eigendommen in topconditie blijven en huurders tevreden zijn.

Voordelen van vastgoedbeheer
Het belangrijkste voordeel van het laten beheren van een onroerend goed is de gemoedsrust die het de eigenaar biedt. Verhuurders kunnen gerust zijn, wetende dat een onpartijdige derde partij hun eigendommen, borgsom en huurder beschermt. Vastgoedbeheerbedrijven in Dubai beheren uw eigendom en behandelen de talrijke tijdrovende dagelijkse problemen die zich kunnen voordoen.

Diensten die verhuurders van vastgoedbeheer mogen verwachten
Verhuurders kunnen in Dubai rekenen op een breed scala aan vastgoedbeheerdiensten om te garanderen dat hun vastgoedbeleggingen op het hoogste niveau worden behandeld en tegelijkertijd hun inspanningen en stress verlichten:

 • Verantwoordelijk voor het verzamelen, opslaan en beschermen van deposito’s.
 • Screening van huurders en verzamelen van documentatie.
 • Volledige inventaris bij aankomst en vertrek van de huurder.
 • Bezichtigingen uitgevoerd bij potentiële huurders.
 • Een premium marketingplan inclusief vermelding op alle grote vastgoedplatforms.
 • Het opstellen van de huurovereenkomst.
 • Bereid u voor op de verhuizing door te schilderen, schoonmaken, ongediertebestrijding en het controleren van de airconditioning (er kunnen extra onderhoudskosten van toepassing zijn).
 • Zowel verhuurders als huurders kunnen zich aansluiten bij DEWA.
 • Het uitvoeren van sleuteloverdrachten en check-ins van huurders.
 • Meld de huur aan bij Ejari.
 • Zorg voor huurincasso.
 • Beheerde mislukte huurbetalingen
 • Financiële rapportage.
 • Zorg ervoor dat RERA wordt nageleefd.
 • Verantwoordelijk voor het beheer van huurders en onderhoud.
 • Contractverlenging en onderhandelen over aanpassingen.

Veelgestelde vragen

Wie laat zijn eigendom doorgaans beheren?
Verhuurders die de stress die gepaard gaat met het verhuren van hun beleggingspand willen vermijden, kunnen aanzienlijk profiteren van het laten verzorgen ervan. Verhuurders kunnen in het buitenland wonen, in verschillende tijdzones, regelmatig reizen of gewoon een druk professioneel en privéleven hebben. Het merendeel van de vastgoedbeheerklanten van Basada Real Estate in Dubai heeft een grote vastgoedportefeuille en vindt onze beheerdiensten in Dubai ongelooflijk voordelig.

Onder welke voorwaarden wordt er contact opgenomen met de verhuurder?
Verhuurders worden vaak opgeroepen om toestemming te verlenen voor het onderhoud van onroerend goed. Van daaruit zal een overeenkomst worden voorbereid door de beheermaatschappijen in Dubai om verder te gaan met aannemers. Ook zal een verhuurder worden gebeld om een ​​update over zijn investering op te vragen. Updates over de woning kunnen wekelijks, maandelijks of jaarlijks worden verzonden, afhankelijk van de voorkeuren van de verhuurder.

Hoe vaak wordt een woning geïnspecteerd?
Het personeel van de beheermaatschappijen voert een in- en uitcheckinspectie uit, waarbij onder meer de staat van de accommodatie wordt gefotografeerd. De visuele inspecties zijn uitgebreid en omvatten alle delen van het pand, van vloer tot plafond, binnen en buiten. Daarnaast worden de inventaris, apparaten en de algehele staat van het pand allemaal geïnspecteerd.

Hoe verhoogt een verhuurder de huur van een woning?
Volgens de RERA-wet kan een eigenaar alleen een huurverhoging op een eenheid krijgen als de RERA-calculator dit toestaat. De Dubai Land Department bepaalt alle verhogingen afhankelijk van de huidige omstandigheden op de vastgoedmarkt. Als een huurverhoging toegestaan ​​is, moet deze 90 dagen vóór het einde van het contract worden toegepast om de huurder tijdig op de hoogte te stellen.

Waarom biedt Dubai vastgoedbeheer?
Dubai biedt vastgoedbeheer als een essentieel onderdeel van zijn levendige vastgoedmarkt, die eigenaren helpt bij het effectief en efficiënt beheren van hun eigendommen. Met een groeiend aantal investeerders en bewoners is het beheer van onroerend goed in Dubai een onmisbare dienst geworden, waardoor eigendommen in topconditie blijven en huurders tevreden zijn.