In de vastgoedsector van Dubai zijn de meeste klanten niet op de hoogte van zoek bent verhuurders en verkopers. Dit verwatert de markt, waarbij ongeveer 60-70% van de berichten dubbel of frauduleus is, waardoor de prijzen dalen en er een moeilijkere omgeving ontstaat om de beste prijs te verkrijgen. Door uw eigendom volledig bij Basada Real Estate te betrekken, ontstaat er één enkel contactkanaal tussen de markt en u, de eigenaar. Hierdoor beschikt u over een professionele makelaar die meer tijd kan besteden aan het op de markt brengen van uw woning en het aantrekken van de juiste klanten met kwaliteitsaanbiedingen.

VERKOOP UW EIGENDOM

Een zorgeloze vastgoedverkoop in Dubai? Wij van Basada Real Estate maken het voor u waar. Het valt niet te ontkennen dat Dubai een bruisende metropool is en een actieve vastgoedmarkt heeft. Het kan echter een opgave zijn om de ultieme begeleiding van de juiste bron te krijgen, vooral als uw doelstellingen niet op één lijn liggen. Als erkend makelaarskantoor werken wij met u, voor u. Wij houden rekening met uw zorgen en behandelen uw twijfels over de verkoop van een woning als eigenaar. Als een van de beste makelaarskantoren stroomlijnt Basada Real Estate het gehele verkoopproces, zodat u in het heden geen uitdagingen heeft.
Een woning verkopen is geen grap en als u bij ons in zee gaat, bent u in veilige handen. We garanderen een bevredigende win-wintransactie door de onderstaande stappen te volgen om dit hele proces mogelijk te maken.

 • Basada Real Estate is er trots op een gevestigde bank van lokale kopers te hebben, samen met uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in palm jumeirah Dubai. Dit stelt ons niet alleen in staat moderne marketingmethoden en geavanceerde technologie toe te passen om maximale bekendheid en bereik bij het beoogde publiek te bewerkstelligen, maar versterkt ook onze associaties door aan de deals en eisen te voldoen. Met jarenlange actieve deelname in de sector hebben we voor onszelf de titel verdiend van vertrouwd makelaarskantoor dat begeleidt bij het verkopen van huizen door het aanboren van de lokale markt en de huidige trends in de verenigde arabische emiraten Dubai.
 • Basada Real Estate is niet alleen snel maar ook rendabel bij de verkoop van uw woning. Wij werken er hard aan om ervoor te zorgen dat alle documentatie tijdens de procedure professioneel wordt afgehandeld. Dit helpt ons niet alleen om binnen het gespecificeerde tijdsbestek een deal te sluiten, maar biedt ook bescherming, waardoor de handel ethisch blijft. Ons team zal u voorzien van alle noodzakelijke diensten, waaronder juridische procedures, registratie van grond en marketing/commerciële inspanningen, om u te helpen onroerend goed in dubai international Dubai snel en tegen de best mogelijke prijs te verkopen.
 • We maken het onroerend goed dat u in Dubai wilt verkopen krachtig bekend bij potentiële kopers via vastgoedadvertenties. Omdat we een uitgebreide vastgoedportefeuille in Dubai hebben, is het voor ons gemakkelijker om de beste eigendommen op een rij te zetten voor kopers die specifieke voorzieningen, locatie of woningformaten zoeken. We erkennen dat het verkopen van een huis stressvol kan zijn voor klanten zonder de juiste groep professionals. Daarom werkt ons team direct met u samen om ervoor te zorgen dat het proces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.

Als u vastgoed in off plan Dubai snel wilt verkopen, neem dan onmiddellijk contact met ons op en laat ons u door het proces begeleiden. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat het voor u moeiteloos gaat!

SAMENGEVAT

 • Ons team kan elk soort onroerend goed dat u bezit beheren! Wij richten ons op de verkoop van woonappartementen, villa’s, bedrijfsruimtes, magazijnen en ander commercieel vastgoed.
 • Met een legitieme eigendomsakte kunnen wij u helpen uw eigendom in uitgeruste keuken Dubai snel en gemakkelijk te verkopen, of het nu om één of meerdere appartementen gaat.
 • De stad beschikt over een eersteklas infrastructuur die voortdurend wordt geüpgraded. Hierdoor is het de perfecte plek om te wonen en te werken.
 • De temperatuur in Dubai is ideaal voor iedereen die wil ontsnappen aan de koude winters van Europa of Noord-Amerika.
 • Vanwege het ontbreken van personenbelasting is Dubai een gewilde locatie voor vermogende particulieren om naar huis te bellen.

Bent u bereid uw huis in Dubai te verkopen met Basada Real Estate? Voor uw gemak hebben we de procedure vereenvoudigd. Het enige dat u hoeft te doen, is de informatie over het onroerend goed dat u wilt verkopen in het formulier op onze website invullen. Ons team zal contact met u opnemen om de volgende stappen te bespreken zodra we deze ontvangen. Daarna taxeren wij uw woning en geven wij u een inschatting van de marktwaarde. Dit helpt u het maximale uit uw eigendom te halen en u te helpen er een concurrerende prijs voor te bepalen. Daarna zullen we beginnen met het op de markt brengen ervan op onze website en andere populaire platforms om ervoor te zorgen dat duizenden potentiële kopers uw huis zien. De handen ineen slaan met Basada Real Estate gaat snel, omdat wij degene zijn die onroerend goed verkopen, waardoor u tegelijkertijd winst en gemoedsrust krijgt!

Veelgestelde vragen

WANNEER IS HET IDEALE TIJD OM MIJN HUIS TE VERKOPEN?
Er bestaat geen ‘optimaal moment’ om uw huis te verkopen. De vastgoedmarkt in Dubai is voortdurend in beweging. Het beste advies is om een deskundige makelaar in Dubai te bellen die realtime informatie kan geven over de huidige vastgoedtrends.

HOE MOET IK MIJN HUIS VOORBEREIDEN VOORDAT IK HET VERKOOP?
Tijdens het verkoopproces willen potentiële kopers uw woning bezichtigen tijdens open huizen. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen ter voorbereiding:

 • Opruimen
 • Muren opnieuw schilderen
 • Onderhoud de tuin
 • Open alle vensters
 • Upgrade behuizingsfuncties

Dit alles kan u helpen de beste prijs voor uw huis in Dubai te ontvangen en de verkoopprijs ervan te verhogen.

HOE KAN IK MIJN HUIS SNEL ONLINE VERKOPEN?
Registreer uw eigendom bij Basada Real Estate om het onmiddellijk te verkopen. Wij brengen uw huis op de markt, vinden mogelijke kopers en onderhandelen snel over een prijs voor een snelle verkoop.

WELKE INFORMATIE IS NODIG OM UW EIGENDOM IN DUBAI TE VERKOPEN?
U moet een actueel eigendomsbewijs en alle andere juridische documentatie bij de hand hebben om uw huis in Dubai te kunnen verkopen. Indien nodig kunnen onze medewerkers van Basada Real Estate u ook helpen met de juridische procedures.